Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα άνω των 40€!

Καλάθι

Τρόποι Αποστολής

Χρόνος αποστολής παράδοσης

Το http://www.sonata.gr εκτελεί παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται με εταιρεία ταχυμεταφορών (Elta courier) στη διεύθυνση που ορίζει ο αγοραστής κατά τον χρόνο παραγγελίας, εντός 1-3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία επιβεβαίωσης/εξόφλησης της παραγγελίας (με επιφύλαξη διαθεσιμότητας των προϊόντων).

Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση καθυστερημένης παράδοσης λόγω υπαιτιότητας της εταιρείας ταχυμεταφορών (κούριερ) ή λόγω συνθηκών ανωτέρας βίας (όπως ενδεικτικά και όχι περιοριστικά ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργιακές κινητοποιήσεις, τεχνικές βλάβες της εταιρείας ταχυμεταφορών, κλπ.).

Έξοδα αποστολής

Για παραγγελίες εσωτερικού: Τα έξοδα αποστολής για παράδοση στη διεύθυνση του αγοραστή είναι 4€. Για παραγγελίες που εξοφλούνται με αντικαταβολή υπάρχει πρόσθετη επιβάρυνση 3€. Η χρέωση αυτή ισχύει για την αποστολή δεμάτων εσωτερικού με βάρος έως 2 κιλά. Για παραγγελίες βάρους άνω των 2 κιλών η επιβάρυνση είναι €1,50 ανά επιπλέον κιλό. Οι παραγγελίες εσωτερικού αξίας άνω των 40€ δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής, ανεξαρτήτως βάρους.

Για παραγγελίες εξωτερικού: Ο αγοραστής θα ενημερώνεται από την εταιρεία μας για το κόστος των εξόδων αποστολής κατά την επιβεβαίωση της παραγγελίας. Για παραγγελίες εξωτερικού, τα έξοδα αποστολής προπληρώνονται μαζί με το κόστος της παραγγελίας.