Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα άνω των 40€!

Καλάθι

Όροι Χρήσης

O ιστότοπος  http://www.sonata.gr  είναι ένα ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα πώλησης αρωμάτων και προϊόντων περιποίησης μέσω του Διαδικτύου που δημιούργησε και λειτουργεί η εταιρεία με την επωνυμία Αναστασία Σωτηριάδου, που εδρεύει στο Κιλκίς, στη διεύθυνση Αθηνών 5 και εκπροσωπείται νόμιμα, με Α.Φ.Μ. 143129923, Δ.Ο.Υ. Κιλκίς και Αρ.ΓΕΜΗ 141635935000.

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας sonataperfumebar@gmail.com, τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης του ηλεκτρονικού καταστήματος: 2341070511

Οι κάτωθι όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμόζονται για την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος με το εμπορικό σήμα SONATA το οποίο βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση  http://www.sonata.gr  . Κάθε χρήστης που εισέρχεται και συναλλάσσεται ή κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος (στο εξής καλούμενος για συντομία «επισκέπτης» ή/και «χρήστης» ή «πελάτης» αναλόγως του αν περιορίζεται σε επίσκεψη μόνον στο κατάστημα ή πραγματοποιεί και παραγγελία και πώληση προϊόντων και υπηρεσιών) θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους κατωτέρω όρους που εδώ διατυπώνονται χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει με ευθύνη του να απόσχει από την επίσκεψη, τη χρήση του ιστότοπου καθώς επίσης και από κάθε συναλλαγή ή χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Χρησιμοποιώντας το μενού στα αριστερά μπορείτε να πλοηγηθείτε στους αναλυτικούς όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και να ενημερωθείτε για τους τρόπους πληρωμής, τον τρόπο και τον χρόνο αποστολής, την ασφάλεια των συναλλαγών καθώς και για την πολιτική επιστροφών της εταιρείας μας.