Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα άνω των 40€!

Καλάθι

Επιστροφές – Ακυρώσεις

Επιστροφή προϊόντος

Μπορείτε να κάνετε επιστροφή προϊόντος εντός πέντε (5) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Όλες οι επιστροφές πρέπει να αιτηθούν πριν στείλετε τα προϊόντα σας πίσω σε εμάς. Σημειώστε ότι οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνον εφόσον:

  1. Έχετε επικοινωνήσει με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 2341070511 ή μας στείλετε email στο [email protected].
  2. Επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος (συσκευασία και απόδειξη αγοράς, καθώς αποτελούν μέρος τους προϊόντος).
  3. Δεν έχει γίνει οποιουδήποτε είδους παρέμβαση στο προϊόν.
  4. Το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί.
  5. Αποστείλετε το προϊόν μέσω της elta courier με την οποία συνεργαζόμαστε ( το σχετικό κόστος αποστολής ανέρχεται στα 4€ , το οποίο επιβαρύνει εσάς και θα αφαιρείται από το πόσο πίστωσης αξίας των προϊόντων).
  6. Το προϊόν δεν αποτελεί προϊόν προσφοράς.

Τα είδη που μπορούν να επιστραφούν είναι τα συσκευασμένα καλλυντικά. Για λόγους υγιεινής τα προϊόντα Sonata (αρώματα, προϊόντα περιποίησης σώματος και προϊόντα αρωματισμού χώρου) ΔΕΝ επιστρέφονται σε καμία περίπτωση.

Ελαττωματικά προϊόντα

Στην απίθανη περίπτωση που φτάσει στα χέρια σας ελαττωματικό προϊόν (π.χ. φθορά κατά τη μεταφορά), επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2341070511 το αργότερο εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του και θα σας ενημερώσουμε για τον τρόπο αντικατάστασής του χωρίς καμία επιβάρυνση σε εσάς.

Ακυρώσεις / Μη παραλαβές

Δεν γίνεται αποδεκτή η ακύρωση παραγγελίας η οποία έχει τιμολογηθεί/συσκευαστεί και έχει παραδοθεί στην εταιρεία ταχυμεταφορών από εμάς.

H εταιρεία Sonata perfume bar διατηρεί το δικαίωμα να μην εκτελεί παραγγελία πελάτη με ιστορικό επαναλαμβανόμενων αρνήσεων παραλαβής, ακυρώσεων, ή/και επιστροφών.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Email: [email protected]

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2341070511 (09.30-14.30)